. " />
  • KLARNA
  • PAYPAL
  • Betala säkert med kort
  • FRAKT TILL HELA VÄRLDEN
  • Frågor? Ring oss! +46 767 480 072
  • Free delivery above 1000 SEK

VÄLKOMMEN TILL BABYFILTAR.SE!

Här skapar vi personliga babyfiltar, kuddöverdrag och erbjuder även Baby Art-kit.

En av våra specialiteter är att vi erbjuder brodering och märkning på många av produkterna.

Köp den perfekta presenten till din lilla älskling! Vår personliga babyfilt är ett måste för alla söta bebisar. Du kan anpassa den med namn, födelsedatum, vikt och längd! Filten är tillverkad av mjuka och sköna material och kommer att hålla ditt barn varmt och skönt. Det är också en vacker minnessak som ditt barn kan vårda i många år framöver. Handla nu och ge ditt barn den ultimata personliga touchen!

Vi presenterar - den perfekta dopgåvan!

Letar du efter den perfekta presenten till ett dop? Då behöver du inte leta längre!

Pledd.net är här för att göra din gåva oförglömlig. Denna vackert utformade filt är tillverkad med kärlek och största omsorg och är utformad för att hålla ditt lilla barn mysigt och varmt.

Med sitt mjuka, skira tyg är filtar perfekta för att gosa med bebisar. Det lätta men varma materialet ger maximal komfort utan överhettning. Oavsett om filten används som linda eller som barnvagnsfilt garanterar den en lugn och rogivande sömn för din lilla ängel.

Filtarna är inte bara praktiska, utan finns också i en rad bedårande designer. Från charmiga djur till förtjusande mönster - det finns en babyfilt som passar.

Letar du efter den perfekta presenten för att fira en bebis dop?

Vår vackra pläd är inte bara praktisk och mångsidig, den har också ett enormt affektionsvärde.

Den högkvalitativa pläden är tillverkad med kärlek och omsorg av det mjukaste och skonsammaste tyget, vilket garanterar största möjliga komfort för de små. Oavsett om de används som linda, mysig filt eller amningsskydd är våra filtar utformade för att tillgodose barnets alla behov.

Den tidlösa och eleganta designen gör våra filtar till ett kärt minne som kan föras vidare genom generationer.
Varje pläd kan personifieras med barnets namn.

MYSIGA OCH UNIKA BARNPRESENTER När du söker efter en unik present att ge bort på barndop, till den nyfödde eller till barnens födelsedagar så har vi på babyfiltar.se det du söker. Här skapar vi personliga babyfiltar, kuddöverdrag och erbjuder även Baby Art-kit för dig som vill göra egna konstverk med barnens hand- och fotavtryck. En barnfilt med namn, eller med namn och födelseinformation, är inte bara mysig och mjuk för barnet att bäddas in i, den blir även till ett vackert minne med tiden.

BABYFILT MED OMTANKE FÖR BABY OCH MILJÖ

Vi värnar om människor och natur! Därför är våra filtar tillverkade av 100% ekologisk och organisk bomull, vilket är skonsamt mot såväl miljön som babyns hud. Den höga kvalitet vi erbjuder innebär att du kan tvätta våra produkter om och om igen utan att de förlorar färg eller form. Dessutom så får du 2 års garanti.

Spana in vårt sortiment av mysiga babyfiltar och andra uppskattade barnpresenter och beställ smidigt redan idag. Alla produkter är unika och görs på beställning, de levereras inom ca. 8–14 dagar.

DU KAN BESTÄLLA BABYFILTAR MED NAMN HOS BABYFILTAR.SE

Enklast är att beställa din babyfilt med namn via nätet eller online. Babyfiltar med namn kostar traditionellt sett lite mer än vanliga babyfiltar. Perfekt till spjälsäng eller vagga, behändig hemma, på promenad eller under resan och efter åren ett unikt minne. Barnets namn, födelsedatum, vikt och längd stickas in i filten. Även tiden då barnet föddes kan stickas in om så önskas.

FILT TILLVERKAS EFTER INDIVIDUELL BESTÄLLNING!

Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull.

Filten tillverkas efter era önskemål och blir således unik!

Beställ din Babyfilt enkelt och tryggt här!

EN PERSONLIG BABYFILT ÄR DEN PERFEKTA DOPPRESENTEN ATT GE BORT.

Den är inte bara uppskattad av barnen att stoppas om i, utan blir även ett vackert minne att ha med sig in i vuxen ålder. Hos oss kan du beställa mjuka och mysiga filtar i flera färger och med olika motiv och fin design. Vid dop, namngivningsfesten eller till den nyfödde – En babyfilt med namn, födelsedatum och -tid, vikt samt längd är alltid uppskattad av såväl barnet som föräldern. Namn och övrig information du uppger stickas på filten av oss på beställning. Dessutom kan du välja dedikation på filten istället för ordet ”Baby”, dedikationen bör bara 20 tecken eller mindre. På Pledd erbjuder vi filtar gjorda av anti-allergisk 100% organisk och ekologisk bomull. Den höga kvaliteten gör att du kan tvätta filten om och om igen, då färg och form behålls även över tid. Utöver våra vävda filtar kan vi även erbjuda babyfiltar i bomullsflanell, pärlsammet, lamull samt gallerfiltar. För man kan ju aldrig ha för många filtar att stoppa om sitt barn i. Beställ din filt med namn, födelsedatum, vikt och längd smidigt hos oss!

DOPPRESENT & GÅVOR. Roliga doppresenter och personliga namngivningsceremoni presenter - tips

Tiden går snabbt och plötsligt så får du en inbjudan för att fira en nära nya familjemedlem. Oavsett vilka traditioner man har så är det alltid fint med en personlig doppresent, men hur ska du få tag i en present till det nyfödda barnet som är både praktisk och unik?

En personlig filt som doppresent till en bebis kommer att uppskattas både av barnet och av föräldrarna. De behövs i vagnen, i barnstolen, hemma i sängen, på utflykten och då man leker på golvet. Filten är trots allt inte tillräckligt personlig. Lösningen är enkel.

Satsa på en filt med namn! Det här är en filt där barnets namn finns med och det gör att den känns mycket mer personlig och speciell. Dessutom så kan föräldrar dra stor nytta av att ha filten som man aldrig blandar ihop med andras filtar då man snabbt ser sitt barns namn på den. En av de bästa doppresenterna från gudmor och gudfar.

Har du frågor kring våra babyfiltar? Då är du välkommen att kontakta oss på mail kontakt@pledd.net eller telefon +46 767–480 072. Babyfilt tillverkad med GOTS Internationell miljömärkning för naturfiber.

Alla produkter är certifierade med Global Organic Textile Standard (GOTS).