• Kundtjänst: +46 767 480 072
  • Internationell frakt
  • KLARNA
  • Payson
  • PayPal
  • Visa / Master

PERSONLIG BABYFILT

PERSONLIGE GAVER FRA PLEDD.NET

Mysiga och unika barnpresenter

När du söker efter en unik present att ge bort på barndop, till den nyfödde eller till barnens födelsedagar så har vi på Pledd det du söker. Här skapar vi personliga babyfiltar, kuddöverdrag och erbjuder även Baby Art-kit för dig som vill göra egna konstverk med barnens hand- och fotavtryck. En barnfilt med namn, eller med namn och födelseinformation, är inte bara mysig och mjuk för barnet att bäddas in i, den blir även till ett vackert minne med tiden.

Mysiga och unika barnpresenter

BABYFILT MED OMTANKE FÖR BABY OCH MILJÖ

Vi värnar om människor och natur! Därför är våra filtar tillverkade av 100% ekologisk och organisk bomull, vilket är skonsamt mot såväl miljön som babyns hud. Den höga kvalitet vi erbjuder innebär att du kan tvätta våra produkter om och om igen utan att de förlorar färg eller form. Dessutom så får du 2 års garanti.

Spana in vårt sortiment av mysiga babyfiltar och andra uppskattade barnpresenter och beställ smidigt redan idag. Alla produkter är unika och görs på beställning, de levereras inom ca. 10–14 dagar.

Du kan beställa babyfiltar med namn hos www.pledd.net.

Enklast är att beställa din babyfilt med namn via nätet eller online.

Babyfiltar med namn kostar traditionellt sett lite mer än vanliga babyfiltar.

Perfekt till spjälsäng eller vagga, behändig hemma, på promenad eller under resan och efter åren ett unikt minne.

Barnets namn, födelsedatum, vikt och längd stickas in i filten. Även tiden då barnet föddes kan stickas in om så önskas.

Bara min filt tillverkas efter individuell beställning!

Babyfilten är stickad i finaste, mjuka 100 % ekologiska bomull.

Filten tillverkas efter era önskemål och blir således unik!

Beställ din Babyfilt enkelt och tryggt här!

GOTS

Babyfilt tillverkad med GOTS Internationell miljömärkning för naturfiber. 

Alla produkter är certifierade med Global Organic Textile Standard (GOTS).

För att produkten kunna märkas med GOTS krävs det naturliga fibrer som ska vara certifierat ekologiskt odlade enligt EU-direktiv och det krävs kontroller under hela produktionskedjan av den ekologiska bomullen. 

Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva plagget.